die voor/samen met Cordes Travel werkt

Boekingen.


Thursday January 01, 1970

Boekingen Boekingen

* Cordes Travel is uiteraard aangesloten bij het GGTO garantiefonds

U heeft een leuke accommodatie gevonden en u heeft een prijsopgaaf gekregen, nu wilt u gaan boeken….
Boeken gaat natuurlijk ook via ons, tevens boeken wij dan, indien nodig, meteen de overtocht of huurauto voor u, dit is wel zo makkelijk en heeft u alles in één en kunt u zich geheel richten op uw vakantie en regelen wij verder alles voor u.
Mocht u ergens niet aan denken, geen zorgen, wij denken met u mee en mocht ons iets opvallen, melden wij ons.
U wilt een boeking doen.
Stuur ons een e-mail en met uw naam, adres, woonplaats, thuis én mobiel-tel.nr.
Geef aan welke accommodatie u wilt huren en voor welke periode.


Thursday January 01, 1970

Boekingen kunnen alleen per e-mail geboekt worden

Hier nog wat extra informatie over het verloop van een boeking: “Verloop vd boeking” Als de periode en de accommodatie nog vrij is, boeken we dit als voor-boeking voor u, uiteraard krijgt u via de e-mail bericht van ons.
Daarna sturen wij u een boekingsformulier via de e-mail toe, waar u uw boeking bevestigt.
Belangrijk is dat u op dit formulier de voor- en achternamen, adressen, geboortedata en tel.nrs van alle deelnemers duidelijk invult.
Daarna ondertekend u dit formulier, scant het in en stuurt het via de e-mail, of print het uit en stuurt het via de post naar ons toe.
Alleen met die gegevens en alle namen vd medereizigers kunnen we het huisje  en evt.
een overtocht/vliegticket voor u boeken.
Wacht hier dus niet te lang mee, want zonder deze gegevens kunnen wij nog géén boeking doen.
E-mail:  Mobiel: 0031 – (0)6 83 94 82 65 Kantoor: 0031 – (0)113 – 85 47 03 Als de accommodatie en/of overtocht geboekt en bevestigt is door huiseigenaar/rederij, maken wij de factuur op en deze sturen we dan binnen een paar dagen per post naar u toe.
De aanbetaling is 25% van de totaalsom, is er een economypakket geboekt voor de overtocht, dan dient het bedrag van de overtocht in zijn geheel per direct voldaan te worden plus 25% van het resterende bedrag.
Het restbedrag betaalt u 8 tot 10 weken voor vertrek, de uiterste betaaldata staan op de factuur vermeld.
Als u de factuur van ons heeft ontvangen zijn de overtocht en de accommodatie definitief geboekt en is het wachten en voorbereiden op uw vakantie.
4-5 weken voor uw vertrek ontvangt u uw tickets voor de overtocht en de vouchers voor de accommodatie en eventueel de boot.
Voordelen: Wij zijn er voor, tijdens en na de vakantie voor u !.
Geen klantnummers en call-center, bij ons bent u een “gast”.
Zelfs tijdens de reis zijn wij 24/7 bereikbaar in geval van nood.
Tijdens uw vakantie zijn wij 7 dagen per week 24u per dag bereikbaar.
En als u terug bent zijn we er ook nog steeds voor u !.
Lees ook “waarom” Cordes Travel >>> Op deze manier is de service altijd top en is er altijd iemand bereikbaar van het reisbureau waar u de vakantie heeft geboekt.
Dus mochten er problemen zijn bent u met 1 telefoontje meteen terug bij het kantoor van Cordes Travel .
Ter plaatse is er altijd iemand persoonlijk aanwezig, die voor/samen met  Cordes Travel werkt, vaak is dit de visgids of de huiseigenaar.
Zij zullen er de gehele vakantie persoonlijk zijn voor bv noodgevallen, kapotte auto, doktersbezoek, ziekenhuisopname of een tandarts.
Maar uiteraard zullen deze medewerkers u ook helpen met alle tips en stekken voor de sport vissers én voor het gezin zullen zij alle info geven over de bezienswaardigheden in de buurt vd accommodatie.


Thursday January 01, 1970

Al onze medewerkers spreken Engels en/of Duits

zijn er taalproblemen dan bel u met ons.
Heeft u via  Cordes Travel  geboekt en is er toch nog iets niet naar wens of is er een probleem/klacht is, dan moet u zich als eerste melden bij de huiseigenaar, daarna  u altijd ons als 2e bellen.

Als u ter plaatse bent kunnen we nog iets voor u doen

als u weer thuis bent zal dit moeilijk gaan.
Mocht u twijfelen of wel een “serieus” reisbureau zijn, kijk dan eens bij onze referenties >>klik>klik>klikprofessioneel reisbureau zijn.
Nood-nummer 24u per dag = 0031 – (0)6 83 94 82 65 Raffie en Linda Cordes Contactgegevens >>> Algemene voorwaarden van Cordes Travel : Zie hier >>> Algemene voorwaarden van de ColorLine: www.colorline.com Algemene voorwaarden van de Fjordline: www.fjordline.com Algemene voorwaarden van Sixt www.sixt.nl Algemene voorwaarden van SAS www.flysas.com Algemene voorwaarden van Icelandair: www.icelandair.nl Zijn deze algemene voorwaarden niet duidelijk of kunt u ze niet vinden, mail ons gerust even.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *