Bij een visreis naar Noord Noorwegen

Vissen in Noorwegen.


Thursday January 01, 1970

Vissen in Noorwegen Vissen in Noorwegen

Visreizen naar Noorwegen.


Thursday January 01, 1970

Wie droomt er niet van een visreis naar Noorwegen

vissen in Noorwegen is een droom van vele vissers en een jaarlijkse visreis voor honderden groepen Nederlanders en Belgische sportvissers.
Maar waar moet u nu zijn.
Waar moet u beginnen.


Thursday January 01, 1970

Wat heb ik nodig en hoe moet ik nu vissen in Noorwegen

** Klik op het landkaartje voor een compleet overzicht vd huisjes.
Noord Noorwegen (noord) Noord Noorwegen (zuid) West Noorwegen Overtochten Vangstberichten Geen idee waar u heen wil, hoe lang de reis zou duren.
Bij elke huisje staan alle prijzen onderaan de pagina vermeld en staat er meer informatie over “de reis”, daar kunt u iets meer lezen over de reistijden en de afstanden.

Onbekend met het vissen in Noorwegen

weinig ervaring, of teleurstellende vangsten, geen probleem, wij helpen u verder.
Kom gerust eens langs voor gratis prive-les.

U krijgt een boekwerk van 60 pagina’s vol met informatie over het vissen in Noorwegen

u krijgt A3 kleuren zeekaarten met stekken.
Op de Hengelsportbeurzen of de grote , geven we allerlei tips en trucs over het vissen en bespreken we samen uw visgroep alle stekken, kortom wij zorgen ervoor dat u geheel voorbereid bent op de visserij die u te wachten staat.

Vissen in Noorwegen met Cordes Travel

u staat er nooit alleen voor.
Linda en Raffie zijn zelf ook échte experts op het gebied van het vissen in Noorwegen en IJsland, zij komen daar jaarlijks verschillende malen en kennen de gebieden op hun duimpje.
Beide behoren tevens tot het beroemde  Penn Team Noorwegen /IJsland en als je met zulke merken samenwerkt, dan kunnen we gerust zeggen dat we verstand van vissen hebben.
Verder hebben zij zelf 8 jaar als visgids gewerkt in Noorwegen en worden nog steeds door Penn gesponsord, dat zegt eigenlijk al genoeg.
Wil je eens lezen en zien hoe de vissers de visreizen zelf ervaren hebben, kijk dan eens bij de >> Reisverslagen Noord Noorwegen “Zuid” (Vega tm Lofoten) en Noord Noorwegen “Noord”

(Lofoten tot aan Havoysund).
Bij een visreis naar Noord Noorwegen, kun je denken aan gebieden als Bodo, Lofoten, Tromso, Nappstraumen , Vesteralen, Alta en Havoysund.

Vissen in Noord Noorwegen is jagen op de grootste vissen die Noorwegen te bieden heeft

kabeljauw, heilbot, koolvis, zeewolf, zeeduivel, roodbaars en dikke schollen.

Het vissen in Noord Noorwegen doen we met grote stukken (kunst)aas

hele koolvissen, pilkers en en kleine en grote shads die soms wel 40cm kunnen zijn, hier is de kans op de ene grote droomvis het grootst.
Dit zijn ook de gebieden waar de kans op heilbot het grootst is.  Bekijk de pagina eens waar de huisjes van Noord Noorwegen op staan, bij elk huisje de prijzen, landkaart en foto’s vh huisje en de vangsten.

Veel sportvissers nemen het vliegtuig naar Noorwegen

daar het al snel 2 dagen rijden is en helemaal naar het Noorden soms wel 3 dagen rijden, afhankelijk hoeveel km u per dag wilt rijden.
Wilt u een geheel vrijblijvende prijsopgaaf incl.
vluchten (die prijs varieert nogal) mail ons dan gerust even uw wensen door, u kunt extra bagage bijkopen voor uw hengels en zelfs uw vis op de terugreis meenemen.
Noord Noorwegen Vissen in Midden Noorwegen Het gebied vanaf Kristiansund met oa Roan, Froya, Sula en Trondheim, noemen we midden Noorwegen, zeg maar alles tot en met het gebied Terrak.
Dit gebied ligt op “maar” tussen de 9 en 11u rijden van Oslo.
99% vd vissers die naar deze omgeving gaan om te vissen, nemen de >>overtochtFantasy ”.
Aan boord van dit geweldige luxe cruiseschip is het een hele vakantie op zich, er is een heuse winkelstraat, verschillende bars, pianobar, discotheek, a la carte restaurants, buffetrestaurant, tax free shop, casino en zelfs een échte overweldigende live show met muziek, entertainment en dans, een must om te bekijken.
Aan boord heeft u uw eigen hut, met douche, toilet en eigen bedden, dus u komt volledig uitgerust aan.
De volgende dag komt u om 10u aan met de Color-Line in Oslo en heeft u een geweldige overtocht naar Noorwegen gehad en bent u klaar voor de laatste 9-11 uurtjes rijden door de mooiste gebieden van Noorwegen, watervallen, bossen, woeste gletsjers en geweldige fjorden vol met vis.

In midden Noorwegen zijn de vissen weer groter als in West Noorwegen

hoe hoger je komt in Noorwegen, hoe groter de vissen en hoe groter de kans op heilbot.

Vissen in Zuid/West Noorwegen Vanaf Kristiansand tot Roan noemen we Zuid/West Noorwegen

In het zuiden van Noorwegen zult u niet de grootste vissen vangen, maar is wel dichtbij, niet lang rijden en toch even lekker een weekje weg om te vissen. Bij het eiland Sotra bij de grote stad Bergen, daar begint het echte vissen in Noorwegen, Linda en Raffie hebben hier 8 jaar gewoond en vooral gevist, minstens 200x per jaar, zij hebben hier als visgids gewerkt, dus kennen het gebied als geen ander.
Havferie, Hellesoy en Kvalheim zijn prima visgebieden, geweldige huisjes en stabiele grote visboten voorzien van alle apparatuur, zoals GPS/plotter.
Bij Hellesoy kan men zelfs een visgids huren voor een hele dag en er zijn ook hengels, molens, reels en drijfpakken te huur.
U kunt wel tot 20 soorten vis vangen in dit gebied, een prachtig gebied voor de zware en vooral lichte visserij.
Deze huisjes zijn ook perfect voor een “combi visreis” dus met vrouw en kinderen of familie.
De stekken liggen allemaal in de buurt en men hoeft dus geen hele dag te vissen hier.
Vis een paar uur in de ochtend of avond en ga overdag op pad met het gezin.
Uitstapjes rond Bergen zijn er voldoende, de Maritiem stad Bergen met zijn wereldberoemde vismarkt, het Hardangerfjord, de plaats Voss of Flambanen, er is een groot zwembad en er is een groot aquarium.
Zuid/West Noorwegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *